Het adres voor duurzaam woonplezier

In verband met een uitbouw van 18 m2 aan onze benedenwoning in Amsterdam zijn we in contact gekomen met Tim Hagen van T-Hagenbouw. Vanaf het moment van de eerste offerte hadden we direct een goed gevoel. De offerte was scherp en transparant. Tot op regelniveau was duidelijk hoe de kosten waren opgebouwd. Tijdens de uitvoering verliep alles volgens de planning, binnen de afgesproken vijf weken bouwtijd was de uitbouw klaar. De medewerkers van T-Hagenbouw werkten erg netjes en dachten goed mee over nog uit te werken details tijdens de verbouwing.
Tim is duidelijk in zijn communicatie, reageert snel en komt zijn afspraken na. Voor een volgende verbouwing zouden we absoluut weer met T-Hagenbouw in zee gaan!
 
: 19 December 2016
: Bas & Jaap
In September is onze ´halve´ zolder vervangen door een mooie opbouw. En is ons oude pannendak vervangen. Ook zijn er twee dakramen geplaatst in het nieuwe dak aan de voorkant. We zijn zeer tevreden en blij met het mooie resultaat. We hebben T-Hagenbouw ervaren als een prettig bedrijf, vooral door de makkelijke communicatie met Tim en zijn team. Ook als het even tegenzit draagt hij zorg voor een goede oplossing.
 
: 24 October 2016
: Dunja en Roland
Snel & Goed!

Bij ons is een complete uitbouw met lichtstraat geplaatst aan de achterzijde van de woning. Hierbij is ook de oude vloerverwarming volledig verwijderd en vervangen. T-Hagenbouw heeft zich goed verplaatst in onze gezinssituatie en wensen, de uitbouw is niet alleen kwalitatief goed maar ook nog eens snel gerealiseerd. Daarbij zijn de communicatielijnen lekker kort en werken de jongens volgens afspraak en professioneel.

Wij zijn erg te spreken over T-Hagenbouw en zeer tevreden met het eindresultaat.
 
: 12 September 2016
: Uitbouw IJmuiden
Ten behoeve van een dakopbouw op de zeeweg is de voorkap aangepast, de schoorsteen verwijderd en de casco dakopbouw geplaatst.
Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe dakopbouw, de open communicatie en de vriendelijkheid van alle medewerkers van ”T-Hagenbouw”

In de toekomst zullen wij voor verdere bouwprojecten ook zeker weer voor
”T-Hagenbouw” kiezen.

Mannen, allemaal bedankt voor het realiseren van de dak opbouw.
Groeten: Karin en Ruud
 
: 16 Mei 2016
: Karin en Ruud
Mijn mooie huisje is een paar keer flink onder handen genomen door Tim en zijn collega’s. Nu heb ik een prachtig nieuw dak, geluidsisolatie, een aantal goed sluitende massieve deuren, een groot warmte-isolerend voorraam en een prachtige poortdeur. Eventuele nieuwe klussen gaan allemaal naar T-Hagenbouw, want je krijgt de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Daarbij is Tim een betrouwbare, oplossingsgerichte, hardwerkende, sociale en klantgerichte vent.
 
: 21 Maart 2016
: Robert Jonker
Tim heeft mijn hele huis gedaan en ben daar erg tevreden over. Als er wat was reageerde hij altijd erg snel.
Een aanrader dus
 
: 05 Juni 2015
: Bob
Een niet alledaagse klus.

Door een grondwaterstandprobleem was de aanbouw achter ons huis behoorlijk verzakt. Samen met het door Tim aanbevolen funderingsbedrijf heeft T-HagenBouw buispalen geslagen en de gehele aanbouw opgevijzeld en gefixeerd. De hele operatie is prima geslaagd – de spleet tussen huis en aanbouw is helemaal verdwenen. De afwerking en verfraaing was daarna een simpel werkje…
Voor deze toch wel risicovolle klus hadden we drie serieuze offertes. De van T-HagenBouw was vertrouwenwekkend en redelijk geprijsd. De open en meedenkende houding van Tim heeft bij onze keuze zeker ook een rol gespeeld.
 
: 26 Juni 2014
: Rudi en Marja
Na lang wachten kregen wij in oktober 2013 eindelijk de sleutel van onze nieuwbouw woning aan de Grahamstraat in IJmuiden.
Tijdens het lange wachten hadden wij natuurlijk al veel ideeen opgedaan over onze woning,alles werd kaal opgeleverd, er moest dus nog het nodige gebeuren.

Gelukkig kwam T Hagen Bouw op ons pad. Wij hebben Tim bijtijds gebeld en hij stond meteen voor ons klaar om elk detail van te voren te bespreken. Niet alleen bleek al snel dat Tim al onze wensen kon verwezelijken, hij gaf ons ook een aantal zeer nuttige tips!

Zodra wij de sleutel kregen hebben wij meteen de deur opengezet voor T Hagen Bouw en voor onze ogen hebben wij in de vooraf afgesproken tijd ons droomhuis een waarheid zien worden.

Van het stucwerk tot het plaatsen van de complete badkamer, T Hagen Bouw heeft werkelijk alles voor ons gedaan, tegen zeer schappelijke prijzen.

Inmiddels wonen wij nu alweer een tijdje in ons paleisje, maar bijna dagelijks staan wij er nog steeds van versteld hoe mooi T Hagen Bouw ons huis heeft gemaakt!
 
: 08 April 2014
: Bart en Natascha
WAUW!

Wat zijn we blij met onze nieuwe balzaal! gerealiseerd door T-Hagenbouw
Onze huiskamer is verdubbeld door de aanbouw van meer dan 26m2 met openslaande deuren en lichtkoepels!
Ik zat zojuist de beoordelingen te kijken van andere mensen en ik kan het eigenlijk alleen maar beamenen er is geen woord van overdreven want wij hebben precies dezelfde ervaring met dit bedrijf.
Uitenraard hebben we voor dat we met dit bedrijf verder gingen nog een aantal andere aannemers over de vloer gehad maar bij T-Hagenbouw hadden we gelijk een goed gevoel omdat hij precies aanvoelde wat we wilde en meteen meedacht( bouwtechnisch en financieel). Toen bleek dat dat ze ook een hele goede offerte konden leveren met een uitstekende kwaliteit was de keus snel gemaakt!.
Wat ze beloofd hebben, hebben ze dubbel en dwars waargemaakt en zelfs meer dan dat want ik kwam op het laatste moment nog aandraven met 3 lichtkoepels en het plan moest even bijgesteld worden en dat was ook geen enkel probleem voor deze vakmensen!
T-Hagenbouw wij willen jullie nog bedanken voor deze fantastische uitbouw en fijne samenwerking!
Jullie zijn een geweldige onderneming die het nakomen van afspraken, betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit service gericht en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan

Een absolute aanbeveling waard!
En wij doen nog een dansje in onze balzaal!
 
: 06 April 2014
: Nathalie
Vorig jaar december belde ik t-hagenbouw op voor een renovatie van mijn huis. Diezelfde avond is hij nog langs gekomen om alles op te nemen. En binnen 2 weken was alles klaar!
-doorbraak voor open keuken
-nieuwe keuken
-nieuwe wc
-vloer balken vernieuwd
-verzakking tuin verholpen
-laminaat gelegd
-dubbel glas geplaatst

Ik belde hem vorige week weer voor een andere klus bij mij en weer kwam hij die zelfde dag nog langs!!

Dus mijn mening; voor echt duurzaam woonplezier moet u echt bij t-hagenbouw wezen !!!!
 
: 19 December 2013
: D. Jansen

<< Eerste Vorige 1 2 Volgende Laatste >>

Pagina 1 van 2


Geef uw referentie
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
E-mail adres:*
Woonplaats:
Geef hier uw Referentie:*

Referenties

Facebook

Contact

T-Hagenbouw

Middenhavenstraat 70
1976 CM, IJmuiden

Email: info@t-hagenbouw.nl

0255757676
0618065876