Het adres voor duurzaam woonplezier

Weer blij met het dak boven mijn hoofd door Tim en de mannen. Fijn dat het zo snel ingepland kon worden en wat een luxe dat het zo schoon opgeleverd wordt (geen retourtje stort voor mij :-)).
Ook heel blij met het advies dat ik tussendoor nog even kreeg voor de verbouwing van mijn badkamer, toch heel fijn dat jullie zo meedenken.

Bedankt team Tim!
 
: 13 December 2013
: Netty Heeremans
T-hagenbouw helpt al een paar jaar mee aan een reeks verbouwing klussen in mijn huis: nieuwe badkamer aanleggen, dakraam plaatsen, kozijnen en dubbel glas vervangen en plaatsen, hang- en sluitwerk vervangen, muren en plafonds stucen, buitenschilderwerk aan kozijnen en gevel, buitenkraantje plaatsen, etc. De mensen werken snel, volgens afspraak, binnen budget, en ruimen naderhand alles netjes op. Ik zal ze blijven inschakelen bij volgende klussen want ik ben zeer tevreden.
 
: 12 December 2013
: Marcel
Beschikte in mijn appartement over een standaard klein keukentje. 3 !/2 kastje incl. aanrecht kastje. Te weinig voor mijn oven, kookplaat en vaatwasser en al helemaal geen ruimte om voor bereiding. Via de overburen leerde ik T-Hagenbouw kennen. Had zelf al een idee hoe het moest worden maar Tim had ook wat goede suggesties. Heb nu 2.20 mtr bovenblad erbij, gedeeltelijk ‘zwevend’, prachtig. 2 1/2 Kastje extra. En de koelkast staat nu uit zicht. Alles mooi afgewerkt. Zelfs de bestelde kastjes die fout geleverd werden door de leverancier, verkeerd model, is Tim achteraan gegaan om dat te herstellen. Sympathieke gast ook om in huis te hebben. Harde werker. En alleszins redelijk geprijsd.
 
: 06 December 2013
: Boris
Wij hebben onze al uitgebouwde keuken verder laten uitbouwen. Wij kozen voor houtskeletbouw. Voor de nieuwe uitbouw moest een fundering gelegd worden en alles moest goed aansluiten op het oude dak en de vloer. Dat is prima gelukt. Precies volgens afspraak werd met de bouw begonnen. Onze aannemer, Tim Hagen, had heel goed overzicht en door zijn planning sloten alle werkzaamheden prima op elkaar aan. Alle vaklieden waren op het juiste moment aanwezig en werkten snel en goed. De sfeer was heel prettig en ontspannen. Voor bijzondere situaties werd goed meegedacht en er werden oplossingen op maat geboden. Binnen de gestelde tijd was alles klaar. Alle lof voor T-Hagenbouw, wij zijn zeer tevreden!
 
: 28 November 2013
: M.E. Groot

<< Eerste Vorige 1 2 Volgende Laatste >>

Pagina 2 van 2


Geef uw referentie
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
E-mail adres:*
Woonplaats:
Geef hier uw Referentie:*

Referenties

Facebook

Contact

T-Hagenbouw

Middenhavenstraat 70
1976 CM, IJmuiden

Email: info@t-hagenbouw.nl

0255757676
0618065876